29 Ocak 2013 Salı

Kuzey Güney 60.Bölüm 2.Fragmanı


Leyla Bilginel`den Cem Yılmaz İtirafı


Tv8'de yayınlanan Sacit Aslan ve Pelin Çini’nin sunduğu "Aramızda Kalsın" programına katılan Leyla Bilginel , geçmişte Cem Yılmaz ile birlikte olduğunu itiraf etti.

Dizi Aşkı Gerçek Oldu


Kayıp Şehir dizisinde hayat kadını rolünü canlandıran Gökçe Bahadır ve dizide ona aşık genç bir futbolcuyu canlandıran İlker Kaleli geçtiğimiz akşam bir gece kulübünden el ele çıktılar. Aşk var mı sorusuna gülerek cevap vererek doğruladılar. İlker Kaleli geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "sevgilimin topuklu ayakkabı giymesini sevmem" demişti. Görüyoruz ki Gökçe Bahadır sevgilisi İlker Kaleli`nin dediğini dikkate alarak düz bir bot giymiş. Bu arada aynı gece kulübünde Gökçe Bahadır`ın boşandığı eşi Ali Sunal`ın da bulunduğu söyleniyor.

28 Ocak 2013 Pazartesi

GS 2 -- BJK 1



Dünkü maçın galibi yine Galatasaray oldu. Maç Galatasaray`ın yenmesiyle 2-1 sona erdi.

27 Ocak 2013 Pazar

GS&BJK Maçı "GS 1 -- BJK 0"



Galatasaray yine formunda. ilk 5.dakkada Galatasary "1-0" önde.

Kıvanç Tatlıtuğ Ve Babası Erdem Tatlıtuğ


Geçtiğimiz günlerde babasıyla akşam gezmesine çıkan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ babasıyla ilk kez görüntülendi. Tatlıtuğ babasına benzerliğiyle de dikkat çekti.

25 Ocak 2013 Cuma

Hadi Biraz Müzik Dinleyelim..:)

Bu Kitaplar Tam Size Göre :)


Pink Freud`un "Sorun Bende Değil,Sende" ve onun devamı olan "Sorun Bendeymiş" adlı  muhteşem kitabı tam size göre kızlar. Genç bir kızın yaşadıgı traji komik aşk hikayesini anlatıyor. Ben ikisini de okudum ve çok beğendim. Size de şiddetle tavsiye ediyorum. Bu kitaptan kendinizi alamayacaksınız ve bence kendi yaşamınızdan bir parça bulacaksınız :)

Bu Bardağın Karnı Çok Aç Galiba !! :)

Nasılda bakıyor bize :) Bence bu bardak çok portatif bir şey. Kahvenizi yudumlarken aynı zamanda kurabiyenizi de rahatlıkla yiyebileceksiniz :) Bu tarz bir bardak sevdiğiniz birine alabileceğiniz hoş ve sempatik bir hediye olabilir. :)

Şimdinin Modası Bıyıklı Takılarda :)



Başta Malkoçoğlu karakteriyle tanılan Burak Özçivit`in güzel sevgilisi Ceylan Çapa`da gördüğümüz ( sevgilisinin bıyıklarını çok beğendiği için yaptırdığı söylenmişti. ) ve daha sonrada moda haline gelen bu bıyıklı takılar şimdinin en şık takıları haline geldi. :)

Şu renkli şeylere de bir bakın..!!


Bu makaronlar bir harika. Görüntüsü muhteşem. Zannediyorum ki tadı da öyledir. Kızlar 14 şubatta sevgilime ne alabilirim diye düşünmeyin bence bu makaronlar tam size göre. Hem kendi elinizle yapmış olursunuz hem de sizin eliniz değdi diye daha da değerli olmuş olur. Bu da sevgilinizin çok hoşuna gider. Şimdi nasıl yapılıyormuş bir bakalım :)

MALZEMELER
2 Yumurta ( Beyazı alınacak )
5 Çorba Kaşığı Toz Şeker
2 Kahve Fincanı Pudra Şekeri
6,5 Yemek Kaşığı Badem Unu
İç Kreması için
113 Gram Bitter Çikolata
Yarım Su Bardağı Krema
2 Yemek Kaşığı Tereyağı
HAZIRLANIŞI 

1.    Kremayı kaynama noktasına gelinceye kadar ısıtın.
2.    Çikolata parçalarını ilave edip eriyene kadar karıştırın ve soğumaya başladığı zaman tereyağını ilave edin ve karıştırın.
3.    Çikolatayı tekrar soğumaya bırakıp, pudra şekeri, badem unu ve kakaoyu mutfak robotunda iyice karıştırın.
4.    Yumurta aklarını mikserin orta ayarında çırpıp, hızını arttırarak 5 yemek kaşığı toz şekeri azar azar ekleyin.
5.    İyice karışıncaya kadar çırpmaya devam edin ve kakaolu karışımın yarısını eleyerek karıştırın.
6.    Hamuru sıkma torbasına alıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralarında boşluk olacak şekilde sıkın.
7.    Fırın tepsinizi tezgahınıza birkaç defa vurun.
8.    Bu işlem sonrasında makaronların üzeri biraz kuruyuncaya kadar yaklaşık 1 saat kadar bekletin.
9.    Daha önce 175 °C ayarlamış olduğunuz fırında 10 dk. pişirin.
10.  Pişen iki makaron arasına hazırladığınız çikolata ganajı sürerek birbirine yapıştırıp servis yapın.
Afiyet olsun :)


Bu ayakkabılar şahane..!!



Bu ayakkabılar tek kelimeyle şahane. Hiç modası geçmeyen ve tüm genç kızların tercih ettiği bu topuklu ayakkabılar tüm kombinlerinizle harika bir uyum oluşturabilir.

Beyaz Show `da Bu Hafta

Beyaz Show`a bu akşam başarılı oyuncu Suzan Kardeş,komedi dizi ve film deyince akla ilk gelen başarılı oyuncu Şafak Sezer,gurme deyince akla gelen isimlerden Vedat Milor ve program sunucusu olan Simge Fıstıkoğlu konuk olacak. Beyaz Show her zamanki gibi yine muhteşem olacak. Sakın Kaçırmayın..!!